Jaf la o ferma agricola din Timis! Hotii au fugit cu aproape 60.000 de lei

Dupa banci si magazine, iata ca si fermele au intrat in vizorul hotilor. Acestia au dat lovitura noaptea trecuta la Topolovat. Au spart birourile unei ferme agricole si au plecat cu 58.000 de lei si 300 de euro. Birourile se gaseau intr-un container, in curtea fermei. Hotii au escaladat gardul, au spart un geam si au patruns inauntru. Au rascolit toate sertarele si in cele din urma au gasit banii. I-au insfacat si dusi au fost. In tot acest rastimp, se pare, paznicul n-a vazut si n-a auzit nimic. Dimineata, cand au venit la serviciu, angajatii au descoperit ca ferma fusese pradata si au dat imediat alarma. Politistii au inceput cercetarile. Au adus si un caine special dresat pentru a lua urma faptasilor. Acesta a fost pus rapid la treaba. Cainele s-a invartit in jurul containerului cu birouri, apoi a iesit in strada si s-a oprit dupa aproximativ 150 de metri, semn ca cel mai probabil, acolo hotii s-au urcat intr-o masina. Ancheta este in plina desfasurare. Politistii stau de vorba cu angajatii si cu proprietarul fermei pentru a-si da seama cine erau cei care stiau ca in acel sertar se tinea acea suma de bani. Politistii banuiesc ca hotul este un cunoscut al oamenilor de afaceri si ca a actionat la pont intrucat societatea isi are sediul la marginea comunei Topolovatu Mare, intr-o zona nelocuita. Pe hoti i-au interesat doar banii, deoarece nu s-au atins de alte lucruri de valoare din birouri. Banii furati reprezinta incasarile de vineri pe care proprietarii nu au mai reusit sa-i depuna la banca. Ferma nu are nici alarma si nici camera de supraveghere. [nggallery id=147]

Dupa banci si magazine, iata ca si fermele au intrat in vizorul hotilor. Acestia au dat lovitura noaptea trecuta la Topolovat.

Au spart birourile unei ferme agricole si au plecat cu 58.000 de lei si 300 de euro.

Birourile se gaseau intr-un container, in curtea fermei. Hotii au escaladat gardul, au spart un geam si au patruns inauntru.

Au rascolit toate sertarele si in cele din urma au gasit banii. I-au insfacat si dusi au fost.

In tot acest rastimp, se pare, paznicul n-a vazut si n-a auzit nimic.

Dimineata, cand au venit la serviciu, angajatii au descoperit ca ferma fusese pradata si au dat imediat alarma.

Politistii au inceput cercetarile. Au adus si un caine special dresat pentru a lua urma faptasilor. Acesta a fost pus rapid la treaba.

Cainele s-a invartit in jurul containerului cu birouri, apoi a iesit in strada si s-a oprit dupa aproximativ 150 de metri, semn ca cel mai probabil, acolo hotii s-au urcat intr-o masina.

Ancheta este in plina desfasurare. Politistii stau de vorba cu angajatii si cu proprietarul fermei pentru a-si da seama cine erau cei care stiau ca in acel sertar se tinea acea suma de bani.

Politistii banuiesc ca hotul este un cunoscut al oamenilor de afaceri si ca a actionat la pont intrucat societatea isi are sediul la marginea comunei Topolovatu Mare, intr-o zona nelocuita. Pe hoti i-au interesat doar banii, deoarece nu s-au atins de alte lucruri de valoare din birouri.

Banii furati reprezinta incasarile de vineri pe care proprietarii nu au mai reusit sa-i depuna la banca. Ferma nu are nici alarma si nici camera de supraveghere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.