Iulius Town se alatura actiunii ‘Lumineaza orasul prin tine’, initiata de Timisoara 2021, din solidaritate fata de personalul medical

TIMISOARAMiercuri, 8 aprilie 2020, de la ora 21.00, Iulius Town Timișoara va aprinde iluminatul exterior în totalitate, în semn de solidaritate față de cei care luptă împotriva  COVID-19. Este un mesaj de susținere, care întărește misiunea campaniei „Donează azi, zâmbește mâine”, inițiată de compania IULIUS pe www.iuliusincomunitate.ro, care facilitează donațiile directe către trei spitale din Timișoara.

Iulius Town susține și se alătură acțiunii „Luminează orașul prin tine”, o inițiativă a Asociației Timișoara 2021, care îndeamnă timișorenii să aprindă lanterne sau lumini din balcoane sau la ferestre, timp de un sfert de oră, astăzi, de la ora 21.00. Este modalitatea prin care se dorește transmiterea unui mesaj de solidaritate celor aflați în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus, dar și să unească locuitorii într-o acțiune pozitivă, oferindu-le curaj și încredere. Astfel, pentru 15 minute, iluminatul exterior din ansamblul Iulius Town, inclusiv din parcul Iulius Gardens, va fi aprins cu acest scop. 

Tot din responsabilitate față de personalul medical, compania IULIUS desfășoară campania „Donăm azi, zâmbim mâine”, care îi unește pe toți cei ce vor să ajute. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile a 13 spitale din Timișoara, Iași și Suceava, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei pentru echipamente de protecție și produse dezinfectate. Astfel, oricine poate dona orice sumă, online, fără comisioane, către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” și Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara.

Până acum, la nivel național, suma totală oferită de IULIUS în sprijinul sistemului medical se ridică la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu excepția a 100.000 de lei, donați prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virată direct în contul unor spitale din Timișoara, Iași și Suceava.

 Astăzi, din nou, așa cum am făcut și la inaugurarea Iulius Town Timișoara, luminăm orașul împreună!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.