Iulius Town iti prezinta expozitia ce imbina arta, tehnologia si natura, si te premiaza!

TIMISOARA. Îmbinarea artei cu tehnologia a reușit să aducă împreună elemente din domenii diferite, dând naștere unor instalații spectaculoase! Iulius Gardens va fi luminat de unsprezece instalații arhitecturale din cadrul expoziței de new media art găzduită de Iulius Town. Descoperă și tu intersecția dintre artă, design și tehnologie!

În acest weekend, Iulius Town îi premiază pe cei care vor ajunge în Iulius Gardens să admire instalațiile de lumină! Vino cu flyer-ul pe care îl primești, la Centrul de Premiere din Iulius Mall și câștigi pe loc unul dintre cele 1.500 de premii! Tot weekendul acesta, dacă faci shopping de minimum 200 de lei de la magazinele din Iulius Town și vii cu bonurile la Centrul de Premiere, poți câștiga instant vouchere la brandurile tale favorite!

Expoziția va putea fi văzută în toată splendoarea ei de la ora 18:30 și va fi prezentă în Iulius Gardens, de vineri, 22 octombrie până luni, 25 octombrie 2021, inclusiv.

ELEMENTS este tema ce reunește cele unsprezece instalații arhitecturale. Apa și culoarea se împletesc într-o instalație cu vapori multicolori, mișcările vizitatorilor sunt transpuse în timp real într-o altă instalație luminoasă, focul a fost reinterpretat și transpus vizual într-o construcție arhitecturală, iar curioșii sunt invitați să „împletească” focul cu apa prin intermediul unei instalații inedite.

Instalațiile sunt realizate de RIZI, un studio de design la intersecția dintre arhitectură, tehnologie și comunicare, explorând diverse căi pentru a transmite emoția prin intermediul tehnologiei. Expoziția este curatoriată de One Night Gallery, prima galerie de new media art din România ce promovează artiștii tineri și aplicabilitatea tehnologiilor ca mediu de creație și susține intervențiile culturale în spațiul public.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...