Scoala 27 din Timisoara a primit computere de la Iulius Mall dupa o campanie pe Facebook

Elevii scolii cu clasele I-VIII nr. 27 din Timisoara se pot bucura de trei noi computere si echipamente IT performante, care ii vor ajuta sa exploreze mai usor vastul univers al informaticii si internetului.

Donatia apartine Iulius Mall Timisoara si a fost posibila datorita sustinatorilor de pe Facebook ai mall-ului, care au participat la campania “1 Like = 1 Zambet”, desfasurata cu ocazia evenimentului “Veniti la Miezul Noptii”.

Pentru fiecare fan inregistrat pana duminica, 14 noiembrie, ora 02.00, mall-ul a donat 1 leu. In total, 4.660 de admiratori au participat online la strangerea de fonduri destinate sprijinirii invatamantului timisorean.

Pentru ca elevii sa beneficieze de sisteme IT complete, Iulius Mall a decis suplimentarea sumei, astfel incat valoarea computerelor si a componentelor facute cadou este de 6.500 lei. „In prezent, toate activitatile sunt dependente de Internet, iar a avea un computer a devenit o adevarata necesitate. Multumim Iulius Mall si celor care au facut posibil ca elevii nostri sa aiba acces facil la informatii si sa se perfectioneze in acest domeniu fascinant”, a declarat Ioan Stana, directorul Scolii cu clasele I-VIII nr. 27 din Timisoara.
Laboratorul informatic al institutiei a fost dotat de Iulius Mall cu trei computere de ultima generatie, monitoare LCD si multifunctionale ce includ imprimanta, scanner si copiator.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.