Noutati :

Iulius Group, desemnat ‘Cel mai relevant dezvoltator in pietele secundare’, la Gala Forbes Best Office Buildings 2016

1 martie, 2016 - 07:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall si proiecte multifunctionale, care, pe segmentul office, detine la nivel national reteaua de cladiri de birouri clasa A „United Business Center”, a fost premiat in cadrul celei de-a doua gale Forbes Best Office Buildings, desfasurata la finele saptamanii trecute, in Bucuresti. Distinctia acordata Iulius Group este pentru „Cel mai relevant dezvoltator in pietele secundare”, avand in operare aproximativ 80.000 de mp de spatii office clasa A si alti 155.000 de mp in constructie, in marile orase din afara Bucurestiului.

Evenimentul a fost organizat de Revista Forbes Romania, cu scopul de a premia dezvoltatorii cladirilor de birouri din tara si de a recunoaste abilitatile manageriale care se reflecta in strategia de business a acestora.

Brandul „United Business Center” va fi prezent şi la Timişoara, in ansamblul urbanistic Openville. Proiectul va include, pe langa functiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care şi cea mai inalta cladire din Romania (155 m şi 27 etaje).

Constructia ansamblului a inceput in luna septembrie a anului trecut, cu lucrarile la o prima cladire de birouri, de 18.000 mp. United Business Center 2 va fi finalizata in toamna acestui anInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...