Noutati :

Iulian Dascalu, dezvoltatorul Iulius Town, a devenit cetatean de onoare al Timisoarei

9 septembrie, 2019 - 05:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Salba de personalitati care au contribuit la construirea imaginii Timisoarei si carora li s-a acordat titlul de ‘cetatean de onoare‘ pentru activitatea lor s-a marit.

Primarul Nicolae Robu a inititat un proiect de hotarare prin care titlul sa-i fie acordat omului de afaceri Iulian Dascalu, dezvoltatorul Iulius Town, cel mai important proiect de real estate lansat in acest an in Romania, la Timisoara, o investite de peste 400 de milioane de euro.

Pe mesele consilierilor locali s-a aflat proiectul de hotarare prin care distinctia este acordata „celui mai mare dezvoltator si operator roman de ansambluri urbanistice din Romania, pentru intreaga sa activitate si pentru meritele avute in dezvoltarea Municipiului Timisoara si a imaginii acestuia. Prin proiectele create a avut un rol important in dezvoltarea urbanistica, dar mai ales in cea economica a oraselor alese pentru planurile sale de afaceri. Presa de business l-a inclus in prestigioase topuri nationale ale celor mai valorosi manageri si oameni de afaceri„.

Iulian Dascalu s-a nascut in 21 iulie 1969 la Iasi. Este primul roman care a dezvoltat un centru comercial de tip mall. Incepand cu anul 2000, a creat reteaua nationala Iulius Mall, in patru mari orase din Romania, detinand un portofoliu compus din peste 300.000 mp de spatii de retail: Palas Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava. Toate mall-urile dezvoltate sunt lider de piata la nivel regional, devenind un adevarat stil de viata pentru locuitori. Anual, peste 68 de milioane de persoane isi petrec aici timpul liber. Iulian Dascalu este proprietar al grupului IULIUS, singura companie din Romania specializata in dezvoltarea si operarea de proiecte de tip mixt. Totodata, IULIUS se afla in topul celor mai mari dezvoltatori si operatori de centre comerciale de tip mall din Romania. In cei peste 20 de ani de activitate, compania a revolutionat piata de real-estate, fiind o companie vizionara care a implementat concepte in premiera: primul ansamblu urbanistic mixt si primul mall din afara Bucurestiului. A dezvoltat peste 300.000 mp de spatii moderne de retail, in patru mari orase: la Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava. Ansamblul mixt PALAS IASI si reteaua nationala IULIUS MALL reprezinta realizari cu un impact deosebit asupra comunitatilor, devenind repere de regenerare urbana si economica pentru orasele in care au fost realizate. Toate dezvoltarile construite, amplasate in locatii ultracentrale, sunt lider de piata in orasele in care se afla, au un impact regional si au devenit un adevarat stil de viata pentru locuitori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pt ce e un om de afaceri,si a facut pt buzunarul lui,atunci da ti la toti afaceristii din Timisoara