Noutati :

Iulian Chifu este noul consilier prezidential. Traian Basescu a semnat Decretul pentru numirea lui in functie

12 octombrie, 2011 - 08:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Iulian Chifu a fost consilier al vicepresedintelui Senatului Romaniei pe probleme de Politica Externa, Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala. Consilierul, in varsta de 43 de ani, este licentiat al Facultatii de Matematica si Fizica – Universitatea „A.I.Cuza” Iasi.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri Decretul pentru numirea lui Iulian Chifu in functia de consilier prezidential, informeaza un comunicat de presa al Departamentului de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale.

Conform informatiilor trecute in CV, Iulian Chifu a fost consilier al vicepresedintelui Senatului Romaniei pe probleme de Politica Externa, Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning, Bucuresti, conf. univ.dr., profesor la disciplinele Analiza de Conflict, Decizia in criza, Crisis management in UE in cadrul Departamentului Relatii Internationale a SNSPA Bucuresti si secretar stiintific al Departamentului.

Iulian Chifu, in varsta de 43 de ani, este licentiat al Facultatii de Matematica si Fizica – Universitatea „A.I.Cuza” Iasi si doctorand in istorie al Facultatii de Istorie, Universitatea din Craiova. Are studii post-universitar de Relatii Internationale la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative, Bucuresti. Incepand cu 2000 este cadru didactic asociat SNSPA iar din 2004, doctor in Stiinte Istorice, specializarea Istorie Contemporana, Universitatea din Craiova. Din 2005 detine titlul de conferentiar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...