Noutati :

Iubitorii de Catan au motive in plus de bucurie! Se lanseaza cartea ‘My Journey to Catan’

8 octombrie, 2020 - 04:18 PM
Autor: Redactie      
Categorie: FUN
0

Apărut pentru prima dată în 1995, Catan este unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, după ce a fost vândut în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume. Acum, Aconyte Books și CATAN Studio au anunțat că părintele jocului, Klaus Teuber, va lansa un memoriu despre creația lui Catan, intitulat „My Journey to Catan”.

Puteți citi comunicatul de presă pentru „My Journey to Catan” („Călătoria mea către Catan”), care va fi limitat la doar 1.000 de exemplare, mai jos.

„Studioul CATAN anunță My Journey to Catan, un memoriu de Klaus Teuber

Aconyte Books și CATAN Studio sunt încântați să anunțe startul precomenzilor pentru o nouă publicație: My Journey to Catan, un memoriu al creatorului CATAN Klaus Teuber.

Înainte ca The Settlers of Catan să fie publicat în 1995 și mai târziu să devină un dat în aproape fiecare casă și piatră de referință pentru cultura pop, Klaus Teuber era tehnician dentar cu o familie tânără care, la fel ca atât de mulți oameni, lucra zilnic pentru a menține familia pe linia de plutire și facturile plătite. Dar cariera nu a fost satisfăcătoare pentru sufletul său. Modul său de a evada a fost reprezentat de timpul petrecut în subsolul său, dezvoltând jocuri.

Publicată pentru prima dată în limba engleză, „My Journey to Catan” spune povestea completă a originii jocului de senzație la nivel mondial, The Settlers of Catan. Începând cu primii ani de viață, își detaliază călătoria captivantă de la laboratorul dentar la designerul amator de jocuri de societate, până la ideea strălucită care a revoluționat lumea jocurilor și i-a schimbat viața pentru totdeauna. Este mai mult decât o poveste despre originile unui joc de societate – este vorba despre un om obișnuit în căutarea unor vise extraordinare.

De-a lungul cărții, Teuber aruncă o privire asupra modului în care a reușit să suprime luptele interne, cum ar fi propria îndoială de sine și modul în care a folosit acele provocări pentru a-și îmbunătăți procesul și jocurile – lecții care vor fi foarte cunoscute oricărui antreprenor care a pornit de la zero.

Această ediție specială în limba engleză este limitată la doar 1.000 de exemplare. Fiecare carte este legată în piele și vine într-o husă de lux. Fiecare carte este numerotată individual și semnată de mână de Klaus Teuber însuși. Cartea va fi vândută exclusiv pe CatanShop.com și este disponibilă pentru a fi precomandată acum la catanshop.com/book.”

Recent, jocul Catan a sărbătorit 25 de ani de la prima apariție. În tot acest timp, cifrele sale au reușit să impresioneze cu adevărat.

Jocul este plasat pe insula fictivă Catan din Evul Mediu. Jucătorii trebuie să își asume rolul de comercianți și coloniști, fiecare încercând să-și acumuleze deținerile în timp ce tranzacționează și dobândesc resursele necesare pentru a face acest lucru. Tabla de joc este alcătuită din dale hexagonale, de diferite tipuri de terenuri, care pot fi fie productive, cum ar fi câmpuri fertile, fie dale neproductive de deșert. Jucătorii câștigă puncte pe măsură ce satele și orașele lor cresc. Primii care ajung la 10 puncte sunt câștigători. Daca veti cauta jocuri Catan, atunci trebuie sa stiti ca preturile sunt accesibile tuturor!

Catan a cunoscut un succes imens, câștigând aproape o duzină de premii ca recunoaștere. Până în acest an, se estimează că peste 32 de milioane de unități în peste 30 de limbi au fost vândute în întreaga lume.

Jocul s-a bucurat de mai multe expansiuni de la lansare, inclusiv Seafarers, Cities & Knights, Traders & Barbarians și Explorers & Pirates. Fiecare dintre aceste expansiuni adaugă noi mecanisme pe care jucătorii le pot exploata sau pe care vor trebui să navigheze. Catan a evoluat odată cu trecerea timpului, incluzând chiar și produse derivate care includ cultura pop, precum edițiile Star Trek și Game of Thrones.

Cartea „My Journey to Catan” va fi disponibilă începând cu luna noiembrie, iar cei care își doresc unul dintre cele 1000 de exemplare vor trebui să plătească $79.95. Îl poți vedea pe autor citind în germană pasaje din cartea sa, traducerea în engleză fiind disponibilă.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...