Opinia Timisoarei

Iubesti natura si vrei sa dai o mana de ajutor la ingrijirea ei? Fii voluntar la Garda de Mediu Timis!

TIMISOARA. Indragesti natura? Poti s-o dovedesti devenind voluntar la Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu din Timis. Iti trebuie doar un CV si doua recomandari din partea unor institutii de invatamant, institute de cercetare, muzee sau din partea autoritatilor locale pentru a te implica alaturi de angajatii statului in curatenia judetului.

Daca faci deja parte dintr-o organizatie nonguvernamentala, trebuie sa prezinti activitatea desfasurata pana in prezent. Tot ce ai de facut este sa depui un dosar la secretariatul Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Judetean Timis, de luni pana joi, intre orele 8.00 – 16.30 si vinerea, intre orele 8.00 – 14.00. Vei fi invitat la un interviu pentru a spune de ce iubesti natura si de ce trebuie sa fie aceasta protejata.
Daca vei fi acceptat, vei semnala si vei informa autoritatile cu privire la problemele de mediu descoperite pe raza judetului, vei participa la actiuni de curatenie, vei putea supraveghea modul de gospodarire a spatiilor verzi, depozitarea deseurilor sau activitatea operatorilor economici. De asemenea, ca si voluntar la Garda de Mediu, vei avea un rol important si in privinta constientizarii si promovarii unei atitudini corespunzatoare a timisenilor.

Exit mobile version