Noutati :

Iubesti natura si vrei sa dai o mana de ajutor la ingrijirea ei? Fii voluntar la Garda de Mediu Timis!

13 aprilie, 2011 - 05:43 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Indragesti natura? Poti s-o dovedesti devenind voluntar la Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu din Timis. Iti trebuie doar un CV si doua recomandari din partea unor institutii de invatamant, institute de cercetare, muzee sau din partea autoritatilor locale pentru a te implica alaturi de angajatii statului in curatenia judetului.

Daca faci deja parte dintr-o organizatie nonguvernamentala, trebuie sa prezinti activitatea desfasurata pana in prezent. Tot ce ai de facut este sa depui un dosar la secretariatul Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Judetean Timis, de luni pana joi, intre orele 8.00 – 16.30 si vinerea, intre orele 8.00 – 14.00. Vei fi invitat la un interviu pentru a spune de ce iubesti natura si de ce trebuie sa fie aceasta protejata.
Daca vei fi acceptat, vei semnala si vei informa autoritatile cu privire la problemele de mediu descoperite pe raza judetului, vei participa la actiuni de curatenie, vei putea supraveghea modul de gospodarire a spatiilor verzi, depozitarea deseurilor sau activitatea operatorilor economici. De asemenea, ca si voluntar la Garda de Mediu, vei avea un rol important si in privinta constientizarii si promovarii unei atitudini corespunzatoare a timisenilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pai eu dau aceste informatii direct, fara sa mai consum timpul pretios al „garzii” cu analiza de dosare. De exemplu astazi in zona Soarelui, pe bulevardul Sudului exista nenumarate autoturisme parcate pe spatii neamenajate. Adica direct pe pamant. Acele autoturisme asigura transferul pamantului pe strazi cu ajutorul cauciucurilor. Pamantul se usuca si prin actiune mecanica devine praf care se ridica in aer si astfel duce la poluarea mult trambitata de sotiile cu functii publice ale liderilor pdlisti din TM. Dar angajatii garzii nationale de mediu salarizati din bugetul romaniei nu participa la actiunile de curatenie? Ca se pare ca nici controale la poluatori nu face. Dar stiu ca era frate acum vreo doi ani o campanie impotriva fabricii de cauciucuri, cum ca ala este vinovatul pentru poluarea din TM. Deci cum a ramas. Este Continental poluatorul principal sau nu. Ca pe Borzesti nu este funingine prea multa, dar praf de pe bmw-euri parcate pe spatii verzi este full. Bleah !