Iti cauti un loc de munca? Ce joburi sunt disponibile in afara tarii?

Peste 400 de locuri de munca sunt disponibile pentru romani, in afara tarii, in state precum Germania, Danemarca, Franta, norvegia sau Olanda. Angajatorii cauta romani care sa lucreze ca factori postali, electricieni in constructii, soferi de camion, asistenti medicali, dar si muncitori necalificati in diferite domenii.

Cele mai multe locuri de munca pentru romani sunt in Germania. Aici sunt disponibile 95 de posturi, in domeniul constructiilor si cel medical, dar si in IT sau design.

70 de locuri de munca pentru romani ofera si Marea Britanie, care cauta ingrijitori pentru persoane de pe teritoriul tarii. Si in Italia sunt scoase la concurs 60 de joburi, dintre care 30 pentru asistenti medicali si 30 pentru ingrijitori persoane.

Suedia scoate la concurs posturi pentru gemei de serviciu, vopsitori auto, mecanici si tinichigii, in timp ce in Cehia se cauta soferi profesionisti de camion si slefuitori/ pilitori.

Cei care isi doresc un loc de munca in strainatate se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca din fiecare oras sau pot vedea oferta direct pe site-urile agentiilor.

Citeste mai mult aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.