Noutati :

Iti cauti un job? Consiliul Judetean Timis face angajari! Cate posturi vor fi scoase la concurs?

8 octombrie, 2014 - 12:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Una dintre cele mai importante institutii din Timis, Consiliul Judetean, va face angajari in perioada urmatoare. S-a primit acordul de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru infiintarea unor noi posturi.

Noua organigrama a Consiliului Judetean Timis urmeaza sa fie dezbatuta de consilierii judeteni, iar abia dupa ce va fi votata, va putea fi pusa in practica. Cert este ca acum, in plina campanie electorala, se vor face angajari la CJT.

Asadar, este vorba de nu mai putin de 38 de posturi care vor fi scoase la concurs, intre care 37 vor fi nou infiintate, iar unul este pe perioada determinata de timp.

Va fi infiintat Corpul de Control al Presedintelui CJT unde vor fi trei posturi de consilier superior, gradul 1. Se vor mai infiinta si posturi de consilier juridic si mai multe posturi de consilier superior si consilier principal.

Nici salariile nu sunt de lepadat. Leafa unui consilier superior, gradul 1 poate ajunge la 3.000 de lei, net sau chiar poate depasi aceasta suma.

Vezi aici organigrama CJT si lista posturilor vacante!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cate rude sunt pe „lista de asteptare”?

  2. Pentru cei interesati:toate posturile exista deja arondate clientelei PSD.Aceasta parere poate fi infirmata daca cei angajati nu vor avea nicio legatura cu PSD.