Iti cauti de lucru? Uite ce joburi sunt scoase la concurs in tarile europene!

Romanii se pot angaja in strainatate! Aproape 500 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta perioada, in tari precum Germania, Marea Britanie, Italia sau Suedia.

Cele mai multe locuri de munca pentru romani se gasesc in Germania. Aici, sunr cautati 15 factori postali, 15 electricieni in constructii si cate 12 soferi de camion si mecanici instalatii sanitare de incalzire/aer conditionat. De asemenea, sunt locuri disponibile si pentru educatoare, insotitori de bord, asistenti medicali sau brutari. In continuare este nevoie de lacatusi mecanici si dezvoltatori de aplicatii IT in Germania, dar si de muncitori necalificati in industria prelucrarii metalelor si sudori.

In Marea Britanie sunt scoase la concurs 70 de locuri de munca, pentru romani. Astfel, este nevoie de ingrijitori persoane.

Cei care vor sa lucreze in Italia pot ocupa posturi de asistent medical sau ingrijitor persosane, iar in Suedia se cauta vopsitori si tinichigii auto.

Vezi ce alte locuri de munca sunt disponibile in afara tarii!

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...