Noutati :

Iti cauti de lucru in strainatate? Oferte de munca in agricultura, in Danemarca, pentru timisoreni si timiseni! Cat e salariul?

6 ianuarie, 2016 - 12:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. 300 de locuri de munca sunt disponibile in Danemarca, la cules de mazare. AJOFM Timis a facut anuntul, iar cei care doresc sa se inscrie pentru a munci in aceasta tara trebuie sa depuna un CV.

Reteaua EURES pune la dispozitia lucratorilor romani o oferta de 300 de locuri de munca pentru domeniul agricol-culegator mazare, pentru care se va organiza o selectie in luna februarie a acestui an.

Culegatorii vor lucra in Danemarca in perioada 20 mai 2016 – 10 septembrie 2016. Programul de lucru este de 6 zile/saptamana, in medie 30-40 ore de lucru pe saptamana. Munca incepe devreme dimineata si se termina in jurul pranzului.

Varsta minima solicitata este de 18 ani. Este o munca fizica grea, indiferent de clima. Experienta in munca agricola constituie avantaj. Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului si sa manifeste toleranta si respect pentru colegii din echipa. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul http://my-greenpeas.com

Plata muncii se face in functie de cantitate si in acest sens lucratorii trebuie sa fie motivati. Salariul oferit este in jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza sau romana, cu poza inclusa, atat pe adresa de email: [email protected] cat si pentru monitorizare pe adresa [email protected] .

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 1 februarie 2016.

Preselectia aplicantilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor si de consilierul EURES de la AJOFM Timis.

Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie, in zona de vest a tarii (Oradea si Timisoara). Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si in Danemarca s-a auzit ca oltenii nu-s pentru munca, de aceea se cauta doar in Oradea si Timisoara.

  2. Vedeti cei care ati doborat Guvernul Ponta ? El prin cresterea economica a creat locuri de munca pretutindeni numai in Romania nu, va oferit ocazia sa vedeti si altceva.