Iti cauti de lucru in strainatate? AJOFM Timis anunta ca sute de joburi sunt scoase la concurs in tarile europene!

TIMISOARA. Timisenii se pot angaja in strainatate! Peste 750 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta perioada, in tari precum Germania, Marea Britanie, Malta sau Norvegia.

CITESTE SI: Avem certificat de urbanism pentru Centura de Sud la Timisoara! Licitatia, tot in aer 

Cele mai multe locuri de munca pentru romani se gasesc in Malta. Aici, sunt cautati peste 300 de angajati, in domenii dintre cele mai variate. Potrivit Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Timis, cerere mare de angajati romani este si in Germania, unde sunt disponibile 162 de posturi.

CITESTE SI: Esti angajat in Timisoara sau in judet si vrei sa afli daca iti este platita asigurarea medicala? Iata unde poti sa verifici cu un click! 

Reprezentantii AJOFM Timis atrag atentia timisenilor aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate ca pot gasi toate ofertele disponibile pe site-ul anofm.eures. Iar in cazul in care aleg sa apeleze la serviciile de mediere oferite de o firma de plasare a fortei de munca in strainatate, le recomanda sa analizeze atent oferta, inainte de semnarea vreunui contract si sa verifice la sediile Inspectoratelor Teritoriale de Munca daca firma respectiva este inregistrata. Totul, pentru a evita orice posibila excrocherie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.