ISHO desemnat proiectul rezidential cu cel mai bun mix de servicii din Romania

ISHO, proiectul imobiliar de amploare care se dezvoltă în proximitatea centrului Timișoarei, a primit o distincție importantă în cadrul Galei Imobiliare.ro desfășurate la București la finalul lunii mai. Este vorba despre cel mai bun mix de servicii pentru un proiect imobiliar cu o componentă rezidențială semnificativă. Juriul a apreciat serviciile pe care ISHO a reușit să le atragă pentru a contura un stil de viață urban dinamic și echilibrat, care crește calitatea vieții locuitorilor săi. Stradale, Mitzu, Mega Image, OTP Bank, Prospero sau Helpnet sunt brandurile atrase deja de ISHO. Lor li se vor alătura în curând și alte branduri ce vor livra cele mai bune servicii rezidenților ISHO și a celor care lucrează în ISHO Offices. 

VEZI CUM ARATĂ ASTĂZI ISHO AICI

Restaurantul Stradale, semnat de Chef Foa se va extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices, fiind o alternativă modernă și inedită pentru un prânz deosebit la birou. Stradale vine cu un concept unic de fast-casual pe piața din România. Meniu cu preparate din toate colțurile lumii, semnat integral de Chef Foa, gătit live în fața clienților, totul înconjurat de un design cu elemente de restaurant a la carte. „Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.

Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion. Mitzuva funcționa pe o suprafață de 139 mp. Mitzu, conceptul dedicat iubitorilor de cafea, propune arome atent selecționate, dulciuri home-made și gustări sănătoase, toate într-un cadru special, pentru a amplifica experiența celor care îi trec pragul.

De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.

Serviciile existente includ deja un magazin Mega Image care ocupă o suprafață de 1.200 mp și este amplasat la parterul clădirii Parkside D din proiectul ISHO, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Întreaga suprafață este pregătită în jurul unui concept urban modern care să redea atmosfera ISHO, integrând elemente moderne și inovative specifice totodată brandului de retail. De asemenea, sunt deja funcționale o brutărie Prospero, o farmacie Helpnet și bănci precum Unicredit sau OTP Bank.

În același timp, zona pietonală a ansamblului va fi deservită de restaurante moderne, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. ISHO va oferi un centru de conferințe performant care va atrage evenimentele de business importante din oraș, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school.  De asemenea, în ansamblu a fost construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vieții orașului, spațiu care va fi dat in curand in folosinta.

Gala Imobiliare.ro, singura gală din România dedicată exclusiv segmentului rezidențial, a reunit peste 150 de candidaturi la categoriile dedicate dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor și personalităților din imobiliare. Accentul este pus pe inovație, impactul generat și unicitatea proiectelor premiate. Premiile acordate în cadrul competiției recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii. Toate proiectele participante se remarcă în piață și sunt extrem de apreciate. Decernarea a avut loc în cadrul unei festivități de premiere organizată în București și transmisă live online la care au participat peste 300 de personalități din industria imobiliară, dar și reprezentanți ai unor instituții bancare, arhitecți, consultanți și evaluatori.

ISHO are apartamente disponibilie în Clădirile Riverside U2 și Parkside D

Referitor la apartamentele disponibile, acestea pot fi vizualiate pe www.isho.ro/apartamente. Informații detaliate și actualizate pot fi obținute prin email la [email protected] sau telefon la 0371 33 63 63.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. manipulantul spune:

  Ce inseamna isho ? Ceva japonez ? Sau corean ?

 2. erk spune:

  Vedeti la 2:07 din filmulet ce calitate la turnat betoane…

 3. vasile spune:

  😂😂😂 super! Singurul dezvoltator care acum cativa ani a castigat titlul de ,, proiectul anului,, fara sa aiba niciun apartammet construit. Acum a mai ,,castigat,, un mare premiu. Cred ca cel mai potrivit premiu ar fi ,, avem intarzieri de 3 ani la predarea apartamentelor,, sau va luam banii si nu livram,,. Sa ai simtul ridicolului ii o calitate. 😉

 4. francesca spune:

  Ce este foarte bine este ca aceste asa numite servicii au preturile cele mai ,, mici ,, sint pentru cei care au salariul minim pe economie si pentru pensionarii cu pensii de 800 de lei,acestia o sa rupa usa la acest stradale la mitzu si ce mai este pe acolo si sa il vada pe chef foa cum prepara mincarea.
  O mare de betoane asta se vede acolo legislatia daca ar fi ceea ce ar trebui sa fie si ar fi facuta de niste indivizi care au cap nu doar sa nu le ploua in git ar trebui sa prevada un minim de spatii verzi la un bloc de locuinte,un minim de pomi,un minim de suprafete umbroase,ar trebui sa le impuna un 50 la suta din energia electrica sa vina din panouri fotovoltaice si parcuri eoliene.
  Cind se va umple tot cartierul atunci o sa vedem si beneficiile pentru cetatenii care vor trece cu masina prin zona,daca vor mai putea trece la orele de virf cind sute de auto vor iesi sau vor intra deodata din acest isho. ( se va intimpla ceea ce era la mol din centru acum ceva ani cind era un chin sa strabati zona la,volan ) .
  Dar ce noroc este ca este politia rutiera foarte aproape si doar este bine cunoscuta disponibilitatea acestora de a dirija circulatia rutiera in intersectiile aglomerate si la ore de virf,este plin orasul de agenti de circulatie care se ocupa de a este aspecte.
  Mai este apoi problema cu solicitarea canalizarii si a retelelor electrice din zona atunci cind se vor ocupa toate spatiile de locuit si de lucru din acest cartier,acestea fiind dimensionate si echipate acum ceva zeci de ani.
  Totusi nu este ceva rau in aceasta investitie dar ar trebui sa tina cont si de multe alte aspecte importante.