Iranul poate distruge Israelul in 24 de ore. Vezi cine face declaratia de razboi!

Declaratie de razboi! Un reprezentant al liderului suprem iranian afirma ca Iranul are nevoie de doar 24 de ore sa distruga Israelul, scrie Jerusalem Post.

„Iranul are nevoie de doar 24 de ore pentru distrugerea Israelului”, ameninta Hojjat al-Eslam Ali Shirazi, reprezentantul ayatollahului Ali Khamenei in Forta Al-Qods, o unitate de elita a Gardienilor Revolutiei.

„Daca va fi un razboi, nu va fi un razboi lung si va fi in avantajul comunitatii globale a musulmanilor. Ne-am specializat in razboaie de uzura, iar Israelul nu poate castiga un razboi de uzura”, a spus Shirazi.

„Israelul este aproape de anihilare si doreste sa atace Iranul din disperare. Sunt inteligenti, intelepti sau prosti inamicii nostri? Sunt prosti. si este posibil sa faca prostia de a ataca Iranul”, incheie Shirazi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Astia se pregatesc pentru un razboi de uzura de 24 de ore. Daca israelienii sunt prosti pentru fanaticii Ayatollahului trebuie gasit un termen nou. Ei stiu ca vor castiga, c-asa le-a zis Tolea, care are linie directa cu Allah.