Ion Tiriac vine la studentii sportivi de la Universitatea de Vest Timisoara

Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, aniverseaza 50 de ani de la infiintare cu invitati de marca, intre care fosta glorie a tenisului Ion Tiriac. Conducerea facultatii organizeaza un Congres international cu tema: 50 de ani de istorie in educatie, performanta si cercetare care se deschide vineri, de la ora 11.00, in Aula Magna a Universitatii, si se va incheia duminica. Cel mai important invitat este fostul mare tenisman Ion Tiriac. Acesta va sustine o prelegere, sambata, de la ora 11.30,despre Marketingul Sportiv in Romania. Sportivul de performanta-managementul carierei. Sfarsitul de saptamana va cuprinde diferite workshop-uri cu teme precum: Sportul de performanta in contextul social-economic actual, Educatia fizica si activitatile fizice extrascolare si Kinetoterapia. Congresul se adreseaza tuturor absolventiilor facultatii din toate generatiile, dar si colaboratorilor scolii.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, aniverseaza 50 de ani de la infiintare cu invitati de marca, intre care fosta glorie a tenisului Ion Tiriac.

Conducerea facultatii organizeaza un Congres international cu tema: 50 de ani de istorie in educatie, performanta si cercetare care se deschide vineri, de la ora 11.00, in Aula Magna a Universitatii, si se va incheia duminica.
Cel mai important invitat este fostul mare tenisman Ion Tiriac. Acesta va sustine o prelegere, sambata, de la ora 11.30,despre Marketingul Sportiv in Romania. Sportivul de performanta-managementul carierei.
Sfarsitul de saptamana va cuprinde diferite workshop-uri cu teme precum: Sportul de performanta in contextul social-economic actual, Educatia fizica si activitatile fizice extrascolare si Kinetoterapia.
Congresul se adreseaza tuturor absolventiilor facultatii din toate generatiile, dar si colaboratorilor scolii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.