Noutati :

Ioan Timofte, doar manager sportiv la ACS Poli. Ovidiu Maier va fi presedinte. Vezi care va fi organigrama!

11 iulie, 2014 - 02:02 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
1
Robu si Bojin au ajuns in sfarsit la un acord in privinta lui ACS Poli.
Dupa ce in ultima perioada, presedintele Consiliului Judeatean Timis si-a exprimat repetat dorinta ca Timofte si Alexa sa fie trecuti pe alte posturi in cadrul clubului,iar Robu si-a manifestat sustinerea pentru cei doi, intru-un final s-a ajuns la un compromis.
Timofte a fost schimbat din functia de presedinte, fiind numit manager sportiv al echipei, dar Alexa va ramane antrenori principal.
Postul de presedinte ii va reveni tot unui om din cadrul clubului, Ovidiu Maier, cel care a detinut pana acum postul de director administrativ.
Si componenta Consiliului Director se schimba la ACS Poli, nemafiind inclusi in conducere nici un reprezentant politic, iar membri CD nu vor  fi platiti.
In ceea ce il priveste pe Vali Velcea, acesta va pierde functia de vicepresedinte, urmand sa i se propuna postul de organizator de competitii si responsabil cu licentierea.
‘Am avut o discutie in 3, eu, Titu Bojin si rectorul UPT, Viorel Serban. Am convenit sa nu mai fie niciun reprezentant politic in Consiliul Director. Pana acum a fost Calin Dobra, vicepresedintele CJT si Sorin Grindeanu, fost viceprimar, pana a devenit deputat. Calin Dobra va avea in continuare o implicare la club, urmand sa fie numit reprezentant in AGA in locul lui Bojin. Si eu doresc sa ma retrag din AGA si sa numesc pe altcineva in locul meu, nu am stabilit inca pe cine voi lasa in locul meu. Am intentionat de mult sa ma retrag din AGA pt ca sunt ocupat cu altele. Nu e nevoie sa am o functie pentru ca autoritatea se poate efectua si fara functii. Orice decizie importanta trebuie aprobata de AGA. Drept urmare nici eu, nici Titu Bojin nu vom fi implicati in mod direct, ci vom avea reprezentanti in AGA. Consiliul Director va fi format din 5 persoane, dintre care una va fi presedinte si una vicepresedinte. Membrii vor fi Liviu Anton de la UPT, Viorel Boit care a donat palmaresul istoric de la AS FC Politehnica Timisoara catre ACS Poli Timisoara, Ioan Miculas care este fostul patron al echipei de la Recas, Florentiu Staicu in postura de vicepresedinte si Ovidiu Maier- presedinte.  Membrii Consiliului Director nu vor avea remuneratii.”,  a transmis Robu.
” Ioan Timofte va avea un rol foarte important si se va concentra cu toata competenta si capacitatea sa pe prerogativele de manager sportiv, Iar Velcea va fi organizator de competitii si licentiere, dar inca nu am discutat cu el”, a adaugat primarul.
In ceea ce priveste echipa tehnica nu vor schimbari fata de ceea ce s-a anuntat la reunirea echipei:‘ Antrenor principal va fi Dan Alexa care ii va avea in echipa tehnica pe Jorge Alvarez, un spaniol recomandat de Cosmin Contra, un foarte bun preparator fizic, si in continuare pe domnii Benga si Sorin Vlaicu ca antrenori secunzi , iar domnul Turcas antrenor cu portarii”, a anuntat Robu.
Consiliul Judetean va sprijini in continuare pe ACS poli, insa suma va fi una mult mai mica decat in Liga I, la fel ca si in cazul Consiliului Local.
„CJT va finanta in continuare ACS Poli, dar daca echipa din Becicherecu Mic va fi primita in Liga a 2-a va fi finantata si aceasta echipa. Primaria Timisoara va ramane principalul finantator, insa suma pe care o voi propune Consiliului Local va fi mai mica decat in Liga 1, pt sezonul viitor, dam 4 milioane de lei”, a mai spus Robu.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari pentru Dul Boit ca urmare a cedarii palmaresului de la SC politrhnica.