Ioan Rus la Aeroportul Ghimbav: Bine ca n-am taiat o panglica, ne faceam de ras

Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la inaugurarea pistei viitorului aeroport Ghimbav-Brasov, care a costat 16 milioane de euro, ca mai sunt inca multe de facut pana la finalizarea aeroportului și ca va propune un proiect de lege prin care sa fie transferate o parte din lucrari in administrarea Ministerului Transporturilor.

La inaugurarea pistei au fost prezenti, pe langa ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si ministrul Economiei, Constantin Nita, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, precum si consilieri si parlamentari din Brasov si judetele vecine.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a precizat ca pentru realizarea pistei, care are o lungime de 2.850 metri si o latime de 45 de metri, a fost nevoie de 16 milioane de euro, suma alocata din bugetul Consiliului Judetean, insa pana in prezent s-au cheltuit, in total, 30 de milioane de euro pentru lucrarile executate si ca meritul pentru aceasta este al Consiliului Judetean Brasov si nu al Guvernului prezent sau trecut.

„Faptul ca inauguram aceasta pista nu este nici meritului domnului Victor Ponta, nici a lui Klaus Iohannis, nici a domnului Boc sau a doamnei Udrea. Este meritul Consiliului Judetean si a consilierilor din toate formatiunile politice“, a afirmat Aristotel Cancescu.

El a mai spus ca fara sprijin din partea Guvernului constructia aeroportului nu poate fi terminata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.