Ioan Gyuri Pascu, ingrozit! A fost in avionul cu probleme care a aterizat la Timisoara: „Daca e sa ramai in viata, ramai!”

Pasagerii care s-au aflat ieri in cursa de Bucuresti, care semnalase turnului de control de pe Aeroportul Timisoara probleme tehnice la bord, au tras o spaima zdravana. Printre ei s-a aflat si actorul Ioan Gyuri Pascu, din trupa Divertis. El a venit la Timisoara pentru ca in cursul serii avea programat un spectacol la Lugoj. "Comanadantul ne-a anuntat ca este o defectiune si ca vom ateriza de urgenta. Am simtit o teama uriasa si am incercat sa iau legatura cu...Cel de Sus. Cateva minute a fost o teama mare. Dar pilotii romani sunt extraordinari. Nu ni s-a spus exact ce defectiune este. Cert este ca au aterizat extraordinar de usor. La inceput mi-a fost foarte frica. Si toata lumea parea resemnata. Am invatat  din ce s-a intamplat ca daca e sa ramai in viata, ramai", a declarat Ioan Gyuri Pascu. Va reamintim ca ieri, in jurul orei 14.00, pilotii unei curse Tarom care trebuia sa aterizeze la Timisoara au anuntat controlorii de zbor ca au aparut probleme tehnice la zbor si se tem de o aterizare dificila. Imediat, pe Aeroportul International Timisoara s-a dat alarma de grad zero si s-au mobilizat mai multe ambulante si echipaje de pompieri. Din fericire, cateva minute mai tarziu, pilotii anuntau turnul de control ca situatia a revenit la normal, iar aeronava a coborat pe pista de la Timisoara in conditii de maxima siguranta. Pasagerii insa au fost ingroziti. O alta tanara care se afla in aeronava declara pentru www.opiniatimisoarei.ro ca "avionul a inceput la un moment dat sa se scuture din toate incheieturile. Toti eram speriati, unii au inceput sa tipe si eu am inceput sa plang si m-am rugat la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu noi. Ne asteptam la ce e mai rau. Am crezut ca sunt ultimele clipe din viata mea.” [nggallery id=109]

Pasagerii care s-au aflat ieri in cursa de Bucuresti, care semnalase turnului de control de pe Aeroportul Timisoara probleme tehnice la bord, au tras o spaima zdravana. Printre ei s-a aflat si actorul Ioan Gyuri Pascu, din trupa Divertis. El a venit la Timisoara pentru ca in cursul serii avea programat un spectacol la Lugoj.

Comanadantul ne-a anuntat ca este o defectiune si ca vom ateriza de urgenta. Am simtit o teama uriasa si am incercat sa iau legatura cu…Cel de Sus. Cateva minute a fost o teama mare. Dar pilotii romani sunt extraordinari. Nu ni s-a spus exact ce defectiune este. Cert este ca au aterizat extraordinar de usor. La inceput mi-a fost foarte frica. Si toata lumea parea resemnata. Am invatat  din ce s-a intamplat ca daca e sa ramai in viata, ramai„, a declarat Ioan Gyuri Pascu.

Va reamintim ca ieri, in jurul orei 14.00, pilotii unei curse Tarom care trebuia sa aterizeze la Timisoara au anuntat controlorii de zbor ca au aparut probleme tehnice la zbor si se tem de o aterizare dificila. Imediat, pe Aeroportul International Timisoara s-a dat alarma de grad zero si s-au mobilizat mai multe ambulante si echipaje de pompieri. Din fericire, cateva minute mai tarziu, pilotii anuntau turnul de control ca situatia a revenit la normal, iar aeronava a coborat pe pista de la Timisoara in conditii de maxima siguranta. Pasagerii insa au fost ingroziti.

O alta tanara care se afla in aeronava declara pentru www.opiniatimisoarei.ro ca „avionul a inceput la un moment dat sa se scuture din toate incheieturile. Toti eram speriati, unii au inceput sa tipe si eu am inceput sa plang si m-am rugat la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu noi. Ne asteptam la ce e mai rau. Am crezut ca sunt ultimele clipe din viata mea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Domnul Gyuri nu stie saracu` ca la Timisoara fiecare aterizare este o provocare! Zdruncinaturile si zgaltaielile sunt de la calitatea super buna a pistei pe care Textilistul ne tot minte ca o va repara. Dar lasa ca vine Iordache-Salvatorul, acest Super-man al aeroporturilor, si rezolva situatia, scoate aeroportu Timisoara din standardele actuale.

  2. Daca o sa mai aiba pentru cine sa faca pista! Ca saptamana viitoare este marele final, si tare cred ca ne vom lua adios! de dreptul de aterizare! Atunci in sfarsit nu va mai fi cazul sa ne ambalam ca n-avem pista. Ca nu va mai fi nevoie!

  3. Dictonul lui Gyuri, daca e sa traiesti, traiesti nu va fi aplicabil in cazul aeroportului! Ca dupa data de 16 o sa zicem, daca e sa ai director prost si incompetent, asta ai! Daca e sa avem directori pusi politic, asta avem! Daca e sa nu obtii autorizare, nu obtii! Daca e sa se duca intreaga institutie pe mainile unui afacerist din Culesii din Copac, se va duce! Daca e sa faca unii bani din exploatare de terenuri in contul noi piste, vor face! Ca din pacate asa-i la noi… cand e coasa, nu-i trifoi!!