Noutati :

Invitatie la Zrenjanin, pentru firmele timisene. O noua misiune economica, organizata de CCIA Timis

27 iulie, 2016 - 03:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 25 – 27 august 2016, o misiune economica la Zrenjanin (Serbia), cu ocazia celei de-a XVII-a editii a TARGULUI DE INOVATII, COOPERARE SI ANTREPRENORIAT INOCOOP.

Pastrand traditia ultimilor ani, targul se adreseaza producatorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea productiei profitabile, a inovatiilor si cooperarii, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a intreprindelor mici si mijlocii, cat si dezvoltarea interregionala si transfrontaliera.

Manifestarea expozitionala este organizata de Camera Regionala Economica Zrenjanin, Asociatia Generala a intreprinzatorilor din Zrenjanin si Centrul Turistic al Orasului Zrenjanin si ofera posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori si clienti si de a participa la evenimentele conexe organizate in cadrul expozitiei: conferinte, seminarii, mese rotunde.

Organizatorii ofera firmelor timisene posibilitatea de a-si expune produsele intr-un stand colectiv GRATUIT cat si alte facilitati legate de transport si cazare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...