Noutati :

Invitati de seama la aniversarea a 70 de ani de la infiintarea Universitatii de Vest din Timisoara

17 aprilie, 2014 - 03:36 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Universitatea de Vest din Timisoara aniverseaza, in luna mai, 70 de ani de existenta. Vor fi trei zile de sarbatoare la care sunt invitati sa participe oaspeti de marca, de la Regele Mihai la prim-ministrul Romaniei.

In cadrul programului aniversar al Universitatii de Vest, in 22 mai, de la ora 21.00, in Piata Operei va avea loc proiectia unor imagini care reflecta existenta institutiei de invatamant superior.

In 23 mai, de la ora 9.00, in Aula Magna a Universitatii de Vest va avea lor Sedinta Biroului Consiliului National al rectorilor, urmata de ceremonia de deschidere a festivitatilor UVT 70 si decernarea diplomelor aniversare.

In aceeasi zi are loc lansarea aalbumului Proiectul 5060: Universitatea de Vest din Timisoara si decernarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului Mihai Tanasescu.

Seara, Opera Romana din Timisoara va gazdui Gala UVT 70

Sambata, 24 mai se desfasoara o noua sedinta de lucru a Consiliului Rectorilor. Programul aniversar se incheie seara, cu un concert in Parcul Rozelor.

Au fost invitati si si-au confirmat deja participarea la ceremoniile din cadrul programului aniversar: Prim Ministrul Victor Ponta, Ministrul Educatiei Nationale – Remus Pricopie si Mihnea Costoiu – Ministru Delegat pentru Invatamant Superior, cercetare Stiintifica si Dezvoltare tehnologica.

Tinand cont ca Universitatea de Vest a fost intemeiata prin decret regal, precum si de faptul ca Regele Mihai este Doctor Honoris Causa al UVT, familia regala va fi invitata sa participe la aniversare. Invitatia va fi inmanata personal chiar de rectorul UVT, Marilen Pirtea, invitat sa participe, in 10 mai la ziua regelui.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Acestia nu sunt deloc invitati de seama ci sunt niste hoti, impostori si plagiatori. Din pacate si rectorul Universitatii de Vest face parte din aceleasi categorii. Acest rector este o rusine pentru corpul academic timisorean.

  2. Niste mari PERSONULITATI, invitate de o conducere de parveniti.