Noutati :

Investitii majore la Aquatim in 2016 si planuri mari pentru 2017, pentru intreg judetul Timis

21 decembrie, 2016 - 01:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Peste 1700 de kilometri de retea de apa si 860 de kilometri de retea de canalizare si servicii in 110 localitati din Timis. Sunt datele cu care incheie Aquatim anul 2016. Potrivit reprezentantilor companiei de apa, si anul acesta s-a mers pe ideea de regionalizare, astfel ca au fost puse in functiune retele de apa si au fost conectate la sistemul de canalizare al Timisoarei mai multe localitati limitrofe.

In plus, reprezentantii Aquatim au finalizat, anul acesta, un proiect de 118 milioane de euro, in urma caruia au reusit sa monteze 200 de kilometri de conducte de canalizare, 100 de kilometri de conducte de apa, 7 statii de epurare si 3 stratii de tratare a apei.

„Mergem pe ideea de regionalizare. Avem o uzina de apa si dam apa in mai multe localitati, o statie de epurare care sa preiei apa din mai multe localitati… Am reusit sa finalizam un proiect POS Mediu gata anul acesta de 118 milioane de euro, in care avem mai mult de 200 de km de canalizare, 100 km conducte de apa, 7 statii de epurare, 3 uzine de apa noi si multe alte investitii”, a spus Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Pentru anul viitor, reprezentantii Aquatim au propus lucrari de aproximativ 180 de milioane de euro. Din acesti bani ar urma sa fie construite 13 statii de tratare a apei si reabilitate alte 9 statii, dar si extinse retelele de apa si canal. De asemenea, reprezentantii companiei vor ca si in viitor sa continue investitiile in inovatie si cercetare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...