Noutati :

Investitii de cinci milioane de euro: Sala de sport, centru de zi, camin cultural, parcari, spatii verzi. La Rachitele, in comuna lui Boc

13 aprilie, 2011 - 11:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Investitii de poveste in comuna premierului Emil Boc. In Rachitele vor fi construite, anul acesta, o sala de sport, un centru de zi pentru copii si un camin cultural. In plus, va fi introdusa si canalizare, vor fi amenajate parcari si spatii verzi. Toate licitatiile au fost castigate de companii apropiate Partidului Democrat Liberal.

De asemenea, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Cluj a emis, la solicitatea Primariei Margau, un acord de mediu pentru investitia intr-o „sala de sport cu anexe pe o suprafata de 1.660 de metri patrati”.

Pe langa sala de sport, in apropierea scolii din Rachitele ar mai urma sa se construiasca alei pietonale, sa se amenajeze spatii verzi si patru parcari. In plus, comuna va fi alimentata cu apa prin extinderea retelei si construirea unui sistem de ape uzate in bazin vidanjabil.

Licitatia pentru lucrari ar fi fost castigata de o companie abonata la lucrari publice, iar suma pentru care si-a adjudecat contractul este de 24 de milioane de lei, adica peste cinci milioane de euro.

Primaria Margau a obtinut toate avizele de mediu pentru demararea lucrarilor. Desi avizele ar trebui sa fie postate pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, pentru ca orice persoana interesata sa le poata consulta si, eventual, contesta, anunturile privind investitiile din Rachitele lipsesc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...