Noutati :

Investitie de 1,3 milioane de euro la Aerodromul Cioca din Timisoara, cu bani din PNRR

19 mai, 2022 - 06:38 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Cladirile Aerodromului Cioca de pe Calea Torontalului din Timisoara vor fi reabilitate integral cu bani din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Doua proiecte in valoare de 1,3 milioane de euro au fost depuse de Consiliul Judetean Timis, pentru atragerea de fonduri europene.

CITESTE SI: O noua lectie de iubire de semeni. Mitropolitul Banatului doneaza inca o casa unei familii cu 11 copii din Timis 

Reabilitam integral cladirile de la Aerodromul Cioca. La putin timp dupa ce le-am cumparat de la Primaria Timisoara, am reusit sa depunem doua proiecte pe PNRR, prin care le vom reabilita cap – coada, fara compromisuri, fie ca vorbim de structura, fatada, instalatie electrica sau alte componente. Este o investitie de 1.3 milioane euro, din fonduri europene nerambursabile, in urma careia vom reda Timisoarei si judetului, un aerodrom asa cum merita”, a anuntat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Intre timp, la nivelul Consiliului Judetean Timis se fac demersuri pentru certificarea pistei.

La Cioca, noi lucram pe doua axe. Una, in ceea ce priveste functia de baza a obiectivului, iar pentru asta avem in lucru certificarea pistei si reabilitarea cladirilor. Cea de-a doua tine de viata socio-culturala, spatiul generos de la marginea Timisoarei fiind potrivit evenimentelor de anvergura. Continuam sa atragem evenimente mari si facem investitii pentru a asigura infrastructura necesara”, a mai anuntat Nica.

Recent, CJ Timis a intrat in proprietatea cladirilor Aerodromului Cioca, dupa ce le-a cumparat de la Primaria Timisoara. Pana la acel moment, terenul apartinea CJT, iar cladirile erau in proprietatea PMT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. acceptam smurd ,zboruri utilitare,spectacole dar,scoala de pilotaj,dle nica s-o duci la tine in curte sau la sediul unde clociti astfel de smecherii.daca aveti bani pt avioane si elicoptere sa aveti si pt o scoala de pilotaj undeva sa nu ne deranjati.Noi nu suntem niste avenituri,am construit cu acte in regula si platim impozite ca oricare timisorean.Autoritatea Aeronautica Bucuresti a aprobat constructiile noastre. si va reamintesc ca nu avem utilitati,doar partial iar str.Corneliu Ursu figureaza ca strada modernizata in Primaria Timisoara(poate doriti sa va faceti selfi pe str. modernizata).am raspunsul d-lui Robu si a d-lui prefect Bacala in acest sens.D-le Prefect PSD aplecativa asupra problemei ca voi ati fost la CJT atunci.Str C.Ursu ca si celelalte sunt pline balega de vaci si capre ale unui individ obscur care terorizeaza locuitorii cu injurii,manele iar,politia sesizata face glume cu individul din teren.Va rog d-le Prefect in functie prezent sa analizati situatia din zona si apoi dati voie la toate ambitiile politice PNL dar,siPSD. Va multumesc