Invatatoarea Cristina Anghel renunta la greva foamei

Dascalul a luat acesta decizie in urma unei discutii pe care a avut-o cu Episcopul Covasnei si Harghitei, Preasfintitul Ioan, potrivit Mediafax. Astfel, Cristina Anghel iese luni din greva foamei, dupa 70 de zile de protest. Invatatoarea din Caracal a precizat ca Preasfintitul Ioan nu i-a cerut in mod expres sa renunte la greva foamei, insa a inteles ca trebuie sa se gandeasca la starea ei de sanatate. De asemenea, invatatoarea a spus ca se simte slabita si ca are o familie de care vrea sa aiba grija, precizand ca "nu vrea sa fie un martir". Cristina Anghel a intrat in greva foamei in 26 august, nemultumita de diminuarile salariale din sistemul bugetar.

Dascalul a luat acesta decizie in urma unei discutii pe care a avut-o cu Episcopul Covasnei si Harghitei, Preasfintitul Ioan, potrivit Mediafax. Astfel, Cristina Anghel iese luni din greva foamei, dupa 70 de zile de protest.

Invatatoarea din Caracal a precizat ca Preasfintitul Ioan nu i-a cerut in mod expres sa renunte la greva foamei, insa a inteles ca trebuie sa se gandeasca la starea ei de sanatate.

De asemenea, invatatoarea a spus ca se simte slabita si ca are o familie de care vrea sa aiba grija, precizand ca „nu vrea sa fie un martir”.

Cristina Anghel a intrat in greva foamei in 26 august, nemultumita de diminuarile salariale din sistemul bugetar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...