Noutati :

Invata sa-ti faci singur propriul caval, la atelierul de suflet Glasul Lemnului la Timisoara

11 octombrie, 2018 - 11:17 AM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
1

TIMISOARA. Cel de-al treilea modul al Atelierului Identitate, intitulat Glasul Lemnului, se desfasoara in scurt timp la Timisoara, in organizarea Teatrului National.

Atelierul Identitate, conceput de TNT ca o structura unitara in patru etape, construieste, prin initierea in arta cavalului, un spatiu al evolutiei personale, al regasirii, al recuperarii identitatii individuale.

Daca primele doua module s-au concentrat asupra initierii participantilor in interpretarea la caval, cel de-al treilea modul, Glasul lemnului, aprofundeaza secretele acestui instrument. Participantii sunt invitati sa invete sa isi construiasca propriul caval, sub indrumarea lui Horatiu Neagoe, experimentat creator de instrumente traditionale de suflat, si sa cante impreuna cu Bean MC, liderul trupei Subcarpati.

Inscrierile pentru cele 25 de locuri disponibile pentru modulul 3 al Atelierului Identitate se fac la adresa [email protected] Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si varsta, precum si raspunsul la urmatoarea intrebare: de ce doriti sa participati la Atelierul Identitate? Varsta minima pentru participarea la Atelierul Identitate este 18 ani.
Data-limita pentru inscrieri este 18.10.2018.

Atelierul Identitate se va desfasura la Atelierele „Fabrica de decoruri”, intre 22 si 26 octombrie, intre orele 17-20. Teatrul National va asigura transportul pe toata perioada derularii Atelierului.

Atelierul Identitate face parte din proiectul Teatrului National din Timisoara pentru anul 2021 si este parte integranta din Programul Cultural 2018, bid book TM 2021. Partenerul oficial al proiectului este Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana.
Foto: Adrian PiclisanInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca tot ne da Coana Europa ceva parale, as propune si niste cursuri intensive de oierit, sau, de ce nu, de impletire a cosurilor de nuiele si a papurii, unde avem o indelungata traditie, uneltele necesare, Cosorul lui Moceanu fiind un reper in una din operele literare intrate in patrimoniul nostru cultural.