Noutati :

Invata romana in doar 74 de ore! Cursuri de limba romana pentru migrantii care traiesc in Timisoara

12 mai, 2011 - 01:49 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Institutul Intercultural Timisoara vine in sprijinul migrantilor din orasul de pe Bega, facilitandu-le acestora accesul la invatarea limbii romane. Cursul se preda in mod gratuit pentru cei interesati.

Cursurile se adreseaza cetatenilor din state ne-membre ale Uniunii Europene rezidenti in Romania si se vor desfasura in perioada mai-iunie 2011. Durata cursului este de 74 de ore si se desfasoara dupa uin program intensiv, stabilit de fiecare profesor cu grupa sa.

La final, fiecare cursant va obtine un certificat de participare emis de Institutul Intercultural Timisoara. Cursurile de orientare culturala includ elemente utile pentru testarea in vederea obtinerii cetateniei romane.

Deoarece numarul de locuri este limitat, admiterea la curs se realizeaza in ordinea inscreierilor, cursurile fiind organizate in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu sprijinul Oficiului Roman pentru Imigrari, care asigura finantarea prin Fondul European de Integrare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...