Noutati :

Intrerupere de apa calda in zona centrala a Timisoarei! Vezi care sunt strazile care vor fi afectate

2 iulie, 2014 - 03:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Colterm, societatea de termoficare a Timisoarei anunta ca pe mai multe strazi din zona centrala a orasului va fi intrerupta furnizarea apei calde, din cauza unor lucrari efectuate de Aquatim, lucrari  care vor duce si la intereruperea apei reci.

Asadar, apa calda va fi intrerupta incepand de joi, 3.06.2014, ora 23, pana  vineri, 4.06.2014, ora 7

Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliaza in imobilele situate pe strazile: 9 Mai, A. Pacha, Doicesti, E. Savoya, G. Cosbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, P-ta Russel, P-ta Unirii, P. Chinezul, Palanca, V. Goldis, Brediceanu, Gh. Lazar nr. 1-5-6-8, Grigorescu, Marasesti, E. Ungureanu, V. Alecsandri, Aradului nr. 8-10-12, Doinei si Sergent Musat.

De asemenea, la PT 3, 4, 4A, 7A, 7B si 7C presiunea apei reci si a celei calde va fi scazuta fiind afectati consumatorii care domiciliaza in imobilele de pe strazile: Bv. Republicii nr. 1, P-ta Victoriei, Bv. M. Eminescu, Lenau, Savinesti, Asanesti, Beethoven, C.D. Loga, Narciselor, Grozavescu, Michelangelo, Oradea, Timpa, Privighetorilor si Trandafirlor.

Tot joi, 3.06.2014, pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta, va fi intrerupta furnizarea apei calde la PT 41, intre orele 8-14. Vor fi afectati consumatorii care locuiesc in imobilele de pe strazile: I.I. de la Brad, Verde, Gabriela Tako si Silistra.

Reprezentantii Colterm isi cer scuze pentru disconfortul creat si multumesc pentru intelegere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...