Interventii ale echipelor Aquatim la Timisoara si in judet. Apa va fi oprita si la doua spitale

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a retelei de distributie, iar pentru asta este necesar sa opreasca apa marti la Timisoara, dar si in localitati din judet.

Astfel, marti, intre orele 8-20, la intersectia strazii Gheorghe Lazar cu Emanoil Ungureanu vor avea loc lucrari la reteaua de distributie. Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe strazile Gheorghe Lazar (intre Pictor Ion Zaicu si Emanoil Ungureanu), Emanoil Ungureanu (intre Eugeniu de Savoya si Piata Marasti), Gheorghe Dima (intre Gheorghe Lazar si Piata Marasti), Calea Alexandru Ioan Cuza (intre Piata Marasti si Pictor Ion Zaicu), General Eremia Grigorescu, Intrarea Doinei, Piata Marasti, precum si la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta, Spitalul Militar, Punctul Termic de pe Intrarea Doinei, Sala de sport UVT, liceul Nikolaus Lenau, Casa Adam Müller Guttenbrun si Eta 2U.

Pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare, in 22 martie, intre orele 8-15, se va opri apa in Belint, iar intre orele 9-15, in Remetea Mare. Din aceealasi motiv, joi, 23 martie, intre orele 9-15 se va opri furnizarea apei in Ianova.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceeste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...