Interventii ale echipelor Aquatim la Timisoara. Se opreste apa pe platforma industriala din zona Buziasului

TIMISOARA. Se opreste apa mai multe ore in doua zone mari din Timisoara pentru a permite echipelor Aquatim sa faca lucrari de modernizare a retelei de distributie.

Joi, 9 martie, intre orele 9-15, la intersectia bulevardului Cetatii cu strada Madrid se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – bulevardul Cetatii”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Dimitri Ivanovici Mendeleev, inclusiv la Punctul Termic.

Joi, 9 martie, intre orele 8-16, pe Calea Stan Vidrighin se va executa trecerea bransamentelor de apa de pe conducta veche pe cea noua. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare stradala, iar pe durata lor se va opri alimentarea cu apa la firmele Dalli, Tehnomet, Egeria, Lukoil, STPT, Aquatim Cerna, Rolling, Autogara Normandia, Elco, Agatex, Omfal, Draexelmaier, restaurantul “La Lia”si Transport auto marfa.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...