Interventii ale echipelor Aquatim la Timisoara. Se opreste apa pe platforma industriala, dar si la o gradinita din oras

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare ale retelei din Timisoara si este nevoita sa opreasca apa in doua zone din oras.

Joi, 30 martie, intre orele 9-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Chimistilor, la mai multe firme de pe platforma industriala si la cimitir.

Tot joi, intre orele 9-15, la intersectia bulevardului Cetatii cu strada Brandusei se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – bulevardul Cetatii”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Timis, Brandusei (inclusiv la Punctul Termic) si la Gradinita nr. 27.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.