Interventii ale echipelor Aquatim in mai multe localitati din Timis. Pe durata lucrarilor apa va fi oprita

TIMIS. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si programeaza lucrari in 5 localitati din judet.

Astfel, vineri, 7 ianuarie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Liebling, Cerna, Iosif, Ciacova si Padureni. Angajatii companiei vor efectua spalari ale retelei de distributie in acest interval orar.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...