Interventii ale Aquatim pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in judet. Apa oprita sau presiune scazuta la robinete

TIMISOARA. Echipele Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere ale retelei de distributie si opreste apa in Timisoara pe mai multe strazi, in zilele urmatoare.

Joi, 16 noiembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazilor Chisodei si Cercului se va executa un bransament de apa. Pe durata lucrarii se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Diminetii, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chisodei si la magazinul Lidl din zona, iar in Giroc si Chisoda presiunea va fi scazuta.

In acelasi interval orar, 8-18, se vor executa doua conectari de conducte la intersectia strazii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrarile fac parte din proiectul CL12-Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe strazile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (intre strazile Aurel Popovici si Mihail Kogalniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brancusi, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala si la Gradinita Nr. 33 si Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan.

Si tot intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe aceasta strada.

Din 16 noiembrie, ora 21, pana pe 17 noiembrie, ora 6, se va executa o conectare de conducte pe strada Simion Barnutiu, la colt cu Piata Badea Cartan. Lucrarile fac parte din proiectul CL12-Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu (intre strada Enric Baader si Piata Badea Cartan), strada Simion Barnutiu si Piata Badea Cartan.

Din 16 noiembrie, ora 7, pana pe 17 noiembrie, ora 22, in Boldur vor avea loc lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei. in acest interval, in localitate presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.