Noutati :

Interventii ale Aquatim intr-o localitate din Timis in fiecare zi a saptamanii

18 octombrie, 2020 - 07:52 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua seria interventiilor pentru intretinerea retelei, iar echipele companiei vor lucra in fiecare zi saptamana viitoare, timp de 7 ore, intr-o localitate din judet.

De luni pana vineri, echipele Aquatim vor actiona la Giarmata pentru spalarea cu aer si apa a bazinului de acumulare si a retelei de distributie. Interventiile vor avea loc intre orele 8 si 15.

Luni, 19.10, se spala rezervorul de inmagazinare.
Marti, 20.10, se fac lucrari de spalare a retelei de distributie pe strazile Principala si Salcamilor.
Miercuri, 21.10, se fac lucrari de spalare a retelei de distributie pe strazile Viilor si Carol.
Joi, 22.10, se fac lucrari de spalare a retelei de distributie pe strada Batrana.
Vineri, 23.10, se fac lucrari de spalare a retelei de distributie pe strada Noua.

Pe tronsoanele de conducta pe care este programata spalarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apa va fi intrerupta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, Aquatim ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...