Noutati :

Interventii ale Aquatim in mai multe localitati din Timis. Una dintre lucrari se va intinde pe toata saptamana

17 mai, 2020 - 08:28 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Echipele de interventie ale Aquatim vor lucra in mai multe zone ale judetului inca din prima zi a saptamanii viitoare.

CITESTE SI: Program nou pentru eliberarea cazierului judiciar, de luni, la Timisoara si la birourile din judet

Prima lucrare in teren este programata la Recas. Luni si marti, intre orele 9 si 14, se va actiona pentru spalarea cu apa si aer a conductelor de pe Calea Timisoarei.

De miercuri, 20 mai, pana vineri 22 mai, între orele 9-14, pe strazile: Clopotului, Rasaritului, Coloniei, G. Cosbuc, Lucian Blaga, Viilor, Padurarului, Bachus, Vinului, Viilor si Sudului.

Pe tronsoanele de conducta pe care este programata spalarea precum si pe strazile Nicolae Titulescu, Pieței, George Enescu si Mihai Eminescu apa va fi tulbure, iar pe celelalte strazi presiunea apei va fi scazuta.

Tot luni, intre orele 9 si 15, presiunea apei va fi scazuta in localitatea Chizatau din cauza lucrarilor de spalare si dezinfectare a rezervorului si retelei de apa.

Tot in prima zi a saptamana, intre orele 9 si 17, se va intrerupe furnizarea apei in Ghiroda, pe strazile Victoria si Fagaras. Aici vor fi montati hidranti pe reteaua de distributie a apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clienților sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...