Interventie a echipelor Aquatim. Apa oprita sau presiune scazuta, o zi intreaga la Timisoara

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propriei retele de distributie, la Timisoara.

Marti, 28 martie, intre orele 8-22, la intersectia Bulevardului Cetatii cu Calea Torontalului se va executa cuplarea conductei noi DN 800. Lucrarile fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – bulevardul Cetatii”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei la Punctele Termice de pe strazile Amforei si Labirint.

De asemenea, este posibil ca presiunea în partea de nord a orasului sa fie mai scazuta.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarea va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...