Interventie a Aquatim la Timisoara. Raman fara apa mai multe firme de pe platforma industriala

TIMISOARA. Aquatim opreste furnizarea apei timp de mai multe ore la Timisoara.

Intreruperea este valabila pentru joi, 16 martie, intre orele 9-16, deoarece pe Calea Stan Vidrighin se va executa trecerea bransamentelor de apa de pe conducta veche pe cea noua.

Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare stradala, iar pe durata lor se va opri alimentarea cu apa la firmele Dalli, Tehnomet, Egeria, Lukoil, STPT, Aquatim Cerna, Rolling, Autogara Normandia, Elco, Agatex, Omfal si la cimitir.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...