Noutati :

Internet gratuit in toate tramvaiele, autobuzele, troleibuzele si vaporasele din Timisoara

19 octombrie, 2020 - 09:50 AM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
3

TIMISOARA. Toate mijloacele de transport din Timisoara au, de luni, internet wi-fi gratuit. Anuntul a fost facut de reprezentantii Societatii de Transport in Comun.

CITESTE SI: ‘Locuri de poveste din Timisoara’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Casa Printului Eugeniu de Savoya, cladirea construita din caramizile fostei porti Forforosa prin care a intrat in cetate eliberatorul Timisoarei. Video

Conectarea la servicul de Internet gratuit in mijloacele de transport in comun poate fi facuta de orice posesor de smartphone. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, se activează Wi-Fi-ul, se cauta reteaua STPT si se da “Accept”„, explica reprezentantii STPT.

Instalarea dispozitivelor wi-fi in tramvaie, autobuze, troleibuze si vaporase a demarat la Timisoara la inceputul lunii septembrie, iar acum toate mijloacele de transport sunt echipate, astfel ca orice calator se poate conecta la internet gratuit.

Contractul iscalit cu RDS pentru 2 ani, care acopera si mentenanta serviciului, este de putin peste 10 euro pentru fiecare mijloc de transport in comun. Adica 2000 de euro pentru cele 185 de mijloace, tramvaie, autobuze, troleibuze si vaporase.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Macar face ceva :))
    Dezinfectant ioc, dar e bine ca avem net moca.

  2. Intr-o lume in care ai internet pe mobil cam nelimitat, prioritatea voastra e wifi in autobuze. cam cat va cost si cine isi umfla buzunarele?
    Mai bine va ocupati de gandit/regandit trasee

  3. Macar de obtineau bonus Wifi Gratis prin unirii, libertatii si Operă, in loc de megadiscount la 300 de unitati, nu? ! Pariu ca si-au negociat in schimb net pe gratis la partid…😁