INTERCLUB KICKBOXING la Shopping City Timisoara

Sambata, 17 iunie 2017, Shopping City Timisoara va gazdui o demonstratie si competitie de arte martiale de contact in stilul kickboxing.

Vor participa aproximativ 100 de sportivi, cu varste cuprinse intre 4 si 30 de ani, in cadrul a doua sectiuni: light-contact pentru copii si full-contact pentru adulti.

Este un eveniment dedicat sportivilor incepatori, organizat si arbitrat de arbitrul international MMA si Presedintele Clubului Sportiv Tamashyi Timisoara, Alin Dubles.

In cadrul evenimentului, vor fi prezente cluburi sportive din Timisoara, Deta, Carpinis, Liebling, Sanandrei, Lugoj, Caransebes, Buzias, Resita, Deva, Cluj, Rodna, Herculane, DR-TR Severin, Uricani, Dej,Hunedoara.

Regulamentul competitiei este unul de K1. In cazul copiilor, pentru light-contact, sunt echipamentele de protectie obligatorii: casca, tibiere, vesta protectie, manusi, protectie dentara si protectie inghinala.

La finalul demonstratiilor, spectatorii se pot bucura de meciuri cu sportive profesionisti intr-o mini gala de kickbox.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...