Noutati :

Intentionezi sa-ti achizitionezi sau sa-ti construiesti o noua locuinta? Evenimentul CUIB – Construieste Util Inteligent si Bine revine in Timisoara

16 mai, 2019 - 09:27 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

La finalul lunii iunie, mai precis vineri, 28 şi sâmbătă 29 iunie, arhitecţi, designeri, ingineri, precum şi alţi specialişti din domeniul imobiliar se reunesc pentru a comunica viitorilor proprietari ce trebuie să cunoască în momentul achiziţiei sau construcţiei unei noi locuinţe.

După o ediţie de succes care a avut loc în luna martie, în Bucureşti, evenimentul care a fost iniţiat în Timişoara, revine acasă. Evenimentul se va desfăşura la Bastionul Theresia şi reuneşte personalităţi reprezentative ale arhitecturii din România. (Vezi programul).

Scopul evenimentului CUIB este acela de a informa, de a ne face să cugetăm, pentru ca apoi să gândim şi să regândim spaţiile, astfel încât mediul în care trăim sa se dezvolte sănătos şi durabil, axat atât pe nevoile personale, cât şi pe nevoile generaţiilor viitoare.

De asemenea, mesajul profesioniştilor este focusat pe informaţii utile care să ajute viitorul beneficiar să gestioneze eficient resursele pe care le va implica în proiectul imobiliar.

Nu în ultimul rând evenimentul doreşte să atragă atenţia asupra problemelor de ordin tehnic şi financiar în care poate ajunge o persoană fizica ce gestionează un proiect imobiliar, si nu are pregătirea necesară pentru o provocare de acest gen.

Evenimentul se împarte în zece conferinţe dedicate tinerilor profesionisti şi zece workshopuri, dedicate viitorilor beneficiari care se vor desfăşura vineri 28 iunie şi sâmbătă, 29 iunie.

Tema ediţiei pentru viitorii beneficiari este “Ce trebuie să ştii la achiziţionarea unei locuinţe” iar tema dedicata profesioniştilor este “Geniul în arhitectură, originalitate şi creativitate”, pornindu-se aici de la exemplele unora dintre cei mai mari arhitecţi ai istoriei arhitecturii, care, prin viziunea lor au adus o contribuţie esenţială atât în dezvoltarea urbană, cât şi economică a zonelor geografice în care au fost realizate proiectele.

Temele sunt completate de alte subteme care analizează mediul construit autohton, subiecte ce vor fi dezbătute pragmatic şi care vor fi completate de soluţii practice şi utile. Tematica este abordată în două module: Conferințe dedicate profesioniștilor și Workshop-uri special concepute pentru non-profesioniști (cei care își construiesc, amenajează sau cumpără o casă), scopul evenimentului fiind acela de a susţine proiectele bine făcute, estetice, funcționale și încadrate în bugete potrivite.

Detalii despre eveniment puteti vedea si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CuibRomania/Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...