Intalnire de suflet. Cu lacrimi in ochi si speranta in priviri, zeci de batrani din Timisoara au luat cina cu mitropolitul Banatului

TIMISOARA. Le-a dat speranta si s-a rugat impreuna cu ei. A stat de vorba cu fiecare in parte si le-a alinat suferinta. Vorbim de mitropolitul Bnatului, IPS Ioan Selejan, care i-a vizitat pe bunicii internati intr-un camin din Timisoara.

Umil, mitropolitul Banatului s-a asezat apoi la masa si a impartit bucatele cu batraneii. Le-a ascultat, rabdator, pasurile si necazurile si impreuna au spus rugaciuni.

A fost o vizita de suflet pe care intai statatorul Bisericii Ortodooxe din Banat a facut-o la Caminul Inocentiu Klein din Timisoara ce apartine de Directia de Asistenta Sociala.

Este deja o obisnuinta ca mitropolitul Banatului sa faca astfel de vizite – surpriza in diferite locuri. Recent, acesta i-a vizitat pe bolnavii internati la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, carora le-a oferit haine groase, in prag de iarna.

De asemenea, IPS Ioan Selejan a putut fi vazut de mai multe ori la oamenii nevoiasi, oamenii strazii care se adapostesc in camine de noapte. De fiecare data, capul Bisericii Ortodoxe din Banat nu s-a dus cu mana goala, ci a oferit daruri celor in nevoie. La fel s-a intamplat si cu cateva familii carora le-a ridicat case.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. AR FI INTERESANT CINE AU FOST SPONSORII ACESTEI CINE PREZIDATĂ DE MITROPOLITUL IOAN ?
    UN ZIARIST ADEVARAT AR FI AFLAT.