Noutati :

Intalnire de lucru Romania-Iran, organizata de CCIA Timis

31 martie, 2021 - 02:17 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Sub sloganul „sansa ta la un parteneriat international”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Ambasada Romaniei in Republica Islamica Iran organizeaza primul eveniment ecomomic online Romania – Iran, destinat dezvoltarii si promovarii schimburilor comerciale bilaterale si identificarii de oportunitati de afaceri si investitii pe cele doua piete.

Scopul evenimentului este de a prezenta evolutiile economice in Iran, strategiile de import/export si oportunitatile de afaceri pe relatia cu Uniunea Europeana, date statistice privind economia iraniana cat si informatii referitoare la cele doua instrumente europene – INSTEX si DueDilligenceHelpDesk – materiale extrem de utile pentru firmele romanesti care confirma existenta unui mare potential pentru dezvoltarea pe termen lung a relatiilor bilaterale, cu prioritate in sectoarele industrial si servicii din Iran aflate pe locul doi in lume in materie de profituri.

Prezentarea va fi facuta de catre Excelenta Sa, Doamna Mirela-Carmen GRECU, Ambasadorul Romaniei in Republica Islamica Iran.

Vor participa si reprezentanti ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Evenimentul se va desfasura miercuri 7 aprilie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timis, incepand cu ora 11.00.

Inregistrarea la eveniment se face accesand link-ul de mai jos: https://zoom.us/meeting/register/tJcpcuygqzgtGd0nRpfwszEQLukEqPOCqPVU

Participarea firmelor este gratuita.

Termenul limita pentru inregistrare este 6 aprilie 2021.

***

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, email: [email protected], dra. Cristina COROIAN.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce may ” serviți ” azi (& pA AIC!) BO…ritilor ?? Muy sufficient !! ha HA $$
    BR…TULIP 🙂
    MARS american Scrum Bags! DECAT