Noutati :

Intalnire cu Alumni la Facultatea de Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara

4 decembrie, 2013 - 02:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

„Fosti studenti, actuali profesori la Comunicare si relatii publice” se intituleaza workshop-ul organizat de Facultatea de Stiinte ale Comunicarii, din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara. Studentii vor afla lucruri interesante despre oportunitatile in cariera.

Workshop-ul „Fosti studenti, actuali profesionisti CRP” , va avea loc vineri, 6.12.2013, de la ora 10:00, in amfiteatrul Nicolae Maior (Facultatea de Constructii, Str. Traian Lalescu 2a, parter). Evenimentul are ca scop informarea actualilor studenti cu privire la oportunitatile de cariera in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Specialistii invitati la eveniment vor prezenta studentilor oferte de internship, o serie de actiuni ce le sunt destinate, dar mai ales vor povesti despre realizarile profesionale exceptionale cu care se pot mandri la doar cativa ani de la absolvire.

Prezentari in cadrul evenimentului

Parcursul profesional al absolventilor Facultatii de stiinte ale Comunicarii, specializarea Comunicare si relatii publice:

Alina Ghenciu – Specialist in relatii publice si comunicare (Dream Production, Timisoara)
Laura Iancu, Sabina Stoiciu – Specialist  in relatii publice (123ContactForm, Timisoara)
Catalina Maruster – Google AdWords specialist (2Parale, Bucuresti)
Lt. Sindia Vlaia – Purtator de cuvant (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT”, Timis)

Asociatia Ctrl-D – Prezentare si oferte de internship, workshop-uri si mese rotunde:

Corina Saftescu – Editor-in-Chief
Oana Pislaru – Manager General
stefan Szakal – FondatorInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...