Noutati :

Institutul Intercultural va organiza o serie de cursuri de limba romana pentru cetatenii straini

18 ianuarie, 2011 - 02:34 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
0

In parteneriat cu Ministerul Educatiei, Institutul Intercultural din Timisoara va gazdui o serie de cursuri de limba romana pentru cetatenii straini care au domiciliul in tara noastra.

Calin Rus, directorul Institutului Intercultural din Timisoara spune ca aceste cursuri vor fi predate gratuit pentru cei care doresc sa invete limba romana.

In judetul Timis traiesc circa 3.000 de persoane originare din alta tari ale lumii, dar marea majoritate sunt cetateni ai republicii Moldova care nu necesita invatarea limbii romane.

Cateva sute de persoane s-au aratat interesate sa urmeze aceste cursuri. Pentru acestea se vor organiza, pentru inceput, doua grupe de cate 20 de cursanti. Fiecare modul va avea o durata de 140 de ore.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...