Noutati :

Institutiile Uniunii Europene fac angajari! Salariile depasesc 4.800 euro plus bonusuri!

17 septembrie, 2011 - 06:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Multe institutii din cadrul UE cauta personal in aceasta toamna. Specialistii romani pot aplica pana in 18 octombrie  pe site-ul EPSO – Oficiul European pentru Selectia Personalului.

Institutiile UE angajeaza specialisti in arhivare, manageri de proiect in domeniul IT si telecomunicatii, precum si specialisti pentru proiectele umanitare desfasurate in afara spatiului UE.

Specialistii romani interesati de o cariera in institutiile europene pot aplica pana la 18 octombrie pe site-ul EPSO – Oficiul European pentru Selectia Personalului. Posturile sunt foarte bine platite (de la 4.800 euro in sus, plus bonusuri). Pe langa, se acorda si indemnizatii pentru familie, in cazul mutarii la Bruxelles sau Luxemburg.

Pentru posturile de arhivari si specialisti in managementul documentelor, se cer studii de specialitate, experienta de minim 3 ani in domeniu, precum si o buna cunoastere a limbilor engleza, franceza si germana.

Salariul de baza pentru aceste pozitii porneste de la 4.828 euro brut pe luna.

Joburile vacante in domeniul tehnologiei informatiei solicita studii postuniversitare de profil, 6 ani de experienta in IT&C, din care minim 4 ani in project management.

Se cauta specialisti in trei arii diferite de expertiza: Servicii si Infrastructura IT, Telecomunicatii, Dezvoltarea sistemului de informatii. Salariile de baza pornesc de la 5.463 euro.

Pozitiile de specialisti pentru dezvoltarea cooperarii cu tari din afara UE contin printre conditiile de angajare studii universitare intr-un domeniu-cheie (mediu, sanatate, stiinte sociale, agricultura, schimbari climatice etc), 6 ani de experienta din care 4 in programe de dezvoltare in economii emergente.

Posturile presupun implicarea in proiecte umanitare in 150 de tari din afara UE si sunt platite cu salarii de baza de 5.463 euro pe luna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...