Noutati :

Inspectorul sef al Politiei Timis, specialist in securitate publica. Singurul sef de IPJ de la ceremonia tinuta la Colegiul National de Afaceri Interne

15 februarie, 2019 - 02:51 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Moment solemn la sediul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Capitala.

S-a desfasurat, vineri, ceremonialul de absolvire a cursului postuniversitar management Strategic al Securitatii Publice din cadrul Colegiului National de Afaceri Interne.

Singurul sef de IPJ din tara care s-a specializat in securitate publica, vreme de 6 luni, alaturi de alti ofiteri superiori din cadrul structurilor MAI, este din Timis.

Cursul, la care au participat experti din domeniul ordinii publice si securitatii nationale, a fost structurat in mai multe etape, cuprinzand activitati interactive pe baza temelor propuse, cat si activitati itinerante si de documentare la institutiile partenere cu atributii in domeniul afacerilor interne.

Programul postuniversitar “Managementul Strategic al Securitatii Publice” s-a incheiat prin sustinerea examenului de certificare a competentelor profesionale, care a constat in parcurgerea a doua probe planificate, proba scrisa si proba practica.

***

Colegiul National de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Politie ”Al.I.Cuza” si-a inceput activitatea in anul 2008 si a aparut ca o necesitate a regandirii procesului de formare continua in domeniul afacerilor interne, in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Rolul Colegiului National de Afaceri Interne este acela de a asigura cadrul institutional de nivel national si strategic pentru studierea integrata a domeniului afacerilor interne, precum si pentru formarea si dezvoltarea profesionala a personalului Ministerului Afacerilor Interne.

Cursantii se bucura de un act educational oferit de specialisti din domeniul afacerilor interne, ordine si siguranta publica, politici economice si sociale, comunicare, specialisti din cadrul Academiei Române, ai sistemului universitar, din domeniul financiar – bancar si fiscal, precum si a unor experti în politica externa si interna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...