Noutati :

Inspectorul scolar general recunoaste: Sunt scoli in Timis unde paza e asigurata de femeia de serviciu sau elevi!

28 septembrie, 2012 - 10:49 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Cornel Petroman, seful inspectoratului Scolar al Judetului Timis, a recunoscut ca sunt unele scoli din judet unde posturile de paznici au fost blocate, astfel ca paza este asigurata de catre elevi sau femeile de serviciu.

Avem 97 de unitati de invatamant in judetul Timis, cu personalitate juridica, ce au prevazute 275 de posturi de paza. Dintre acestea, 72 de posturi de paznici au fost reduse si blocate, astfel ca acum nu sunt ocupate in acest moment„, a declarat Cornel Petroman.

Petroman a mai spus ca in multe cazuri, paza unitatilor scolare este asigurata fie de femeia de serviciu, fie de unu sau doi elevi de serviciu.

Cu toate acestea, reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis spun ca in planul lor este inclusa patrularea in zonele in care se afla scolile, mai ales in perioada in care elevii vin si pleaca de la scoala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...