Noutati :

Inspectoratul Scolar Judetean Timis s-ar putea muta in caminul liceului Ungureanu

13 august, 2013 - 01:18 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. S-au tot cautat solutii pentru sediul Inspectoratului Scoar al Judetului Timis care functioneaza inca intr-o cladire retrocedata unde plateste chirie.

Pana in acest moment, varianta cea mai potrivita, spun reprezentantii Primariei Timisoara, ar fi aceea ca ISJ sa se mute intr-un spatiu din caminul Liceului Ungureanu.

In cursul diminetii am avut o discutie cu inspectorul Petroman, pentru finalizarea unor discutii mai vechi legate de sediul ISJ Timis. In septembrie, prin Hotarare de Consiliu Local, Inspectoratul Scolar sa primeasca un spatiu in regim gratuit din partea primariei in cadrul caminului apartinand liceului Ungureanu, vizavi de fostul Liceu de Arte. Directia Sport a primit spatiu pe Dragalina si se va muta acolo. De asemenea, Centrul Judetean de Resurse Educationale se va muta in internatul de pe strada Circumvalatiunii unde a fost inainte politia rutiera. Tot acolo si Casa corpului didactic„, spune viceprimarul Dan Diaconu.

Spatiul ce va fi pus la dispozitia ISJ Timis are peste 2000 mp.
In acest moment institutia functioneaza in 1575 mp, spatiu pentru care se plateste chirie. Caminul va fi disponibil din septembrie, dupa aprobarea Consiliului Local Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pariez că a fost „retrocedată” tot clanului Cârpaci, care, încet, încet, a pus stăpânire p-e întregul bulevard Loga și pe str. Trandafirilor. Deja ți se face silă să mai circuli prin zonă, pentru că dai numai de țigani care ocupă troturele, discutând despre „biznisurile” lor infecte și penale. Să-i mulțumim lui Ciuhandu pentru țiganizarea orașului. Și Splaiul Tudor Vladimirescu va avea aceeași soartă. Țiganii cumpără acolo casă după casă. Atât timp cât Legea 18 nu va reactivată (așa zisa lege a ilicitului) țiganii vor spăla bani mai departe și vor cumpăra toată Timișoara. Va fi vai și-amar de orașul ăsta când în locul vechilor clădiri, încărcate de istoria urbei, vor apărea budele țigănești numite „palate.”